Klassikaline Napoleoni tort. Valmistatud lehttaignast, vaniljekreemist ja jõhvikamoosist. Kaunistatud tuhksuhkru ja kakaoga.
Koostisosad: kreem [vaniljetäidis (vesi, suhkur, emulgaator: E1414, VADAKUPULBER, dekstroos, palmi- ja kookosõli, maisitärklis, stabilisaator: E516, E339, E450; LAKTOOS, glükoosisiirup, PIIMAVALK, paksendaja: E401, emulgaator: E472b, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160b, E101), vahukreem (PETIPIIM, täielikult hüdrogeenitud palmiõli, KOOR, palmiõli, PETIPIIMAPULBER, emulgaator: E472b, E475, E435, E471, E433; stabilisaator: jaanileivapuujahu, karrageen; sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160a)], lehttaigen [NISUJAHU, vesi, margariin (palmi- ja rapsiõli, osaliselt hüdrogeenitud palmiõli, vesi, emulgaator: E471, happesuse regulaator: E330, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160b), MUNAKOLLASEMASS (säilitusaine: E202), sool, päevalilleõli, happesuse regulaator: E330)], jõhvikamoos (jõhvikapüree, paksendaja: pektiin, säilitusaine: E202). Võib sisaldada vähesel määral SOJA, SEESAMISEEMNEID, MANDLEID, MAAPÄHKLEID JA TEISI PÄHKLEID.
Eritellimuse (tordid alates 2,0kg) kilohind 19€.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
Rasvad
Küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Suhkrud
Valgud
Sool
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
Säilitamistemperatuur
Hiljutised arvustused (0)