Tumedast šokolaadimoussest ning valgest šokolaadimoussest tort kakao biskviidil.
Koostisosad: VAHUKOOR (KOOR, stabilisaator: karrageen), valge šokolaad 14 % (suhkur, kakaovõi, PIIMAPULBER, emulgaator: letsitiin, lõhna- ja maitseaine), biskviit [suhkur, NISUJAHU, kakaopulber, NISUTÄRKLIS, emulgaator: E472b, E477; MUNAVALGE, MUNAMASS, margariin (palmirasv, kookos- ja rapsiõli, vesi, emulgaator: letsitiin (rapsi), sool, säilitusaine: E200, toiduvärv: beeta-karoteen, lõhna- ja maitseaine), vesi, kergitusaine: E450, E500; LÕSSIPULBER, sool], tume šokolaad 10 % [kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiin (päevalille), lõhna- ja maitseaine], šokolaadiglasuur 5% [suhkur, täielikult hüdrogeenitud palmirasv, kakaopulber, emulgaator: letsitiin (SOJA), lõhna- ja maitseaine], vesi, vahukreem [PETIPIIM, täielikult hüdrogeenitud palmiõli, KOOR, palmiõli, PETIPIIMAPULBER, emulgaator: E472b, E475, E435, E471, E433; stabilisaator: E410, E407; sool, lõhna- ja maitseaine (sisaldab PIIMA), toiduvärv: E160a], suhkur, kakaopulber, želatiin, šokolaadist märk (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiin (päevalille), lõhna- ja maitseaine, LÕSSIPULBER, KONDSENSPIIM, niiskusesäilitaja: E422, paksendaja: E440, happesuse regulaator: E330, säilitusaine: E202, toiduvärv: E172, paakumisvastane aine: E551), külmkuivatatud maasikad ja võõrasemad. Võib sisaldada vähesel määral SEESAMISEEMNEID, MANDLEID, MAAPÄHKLEID JA TEISI PÄHKLEID.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
Rasvad
Küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Suhkrud
Valgud
Sool
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
Säilitamistemperatuur
Hiljutised arvustused (0)