Kohvi-võikreemiga martsipani-beseekook.
Koostisosad: beseepõhi [MUNAVALGEMASS (MUNAVALGE, vesi, säilitusaine: E202, happesuse regulaator: E270, E330; stabilisaator: E415), suhkur, martsipan (suhkur, MAAPÄHKEL, glükoosisiirup, LÕSSIPULBER, vesi, piiritus, lõhna- ja maitseaine, stabilisaator: invertaas), MUNAVALGEPULBER], VÕI, tuhksuhkur, kreemimargariin [palmi-, kookosrasv, vesi, rapsiõli, emulgaator: E471, letsitiin (päevalille); sool, lõhna- ja maitseaine, happesuse regulaator: sidrunhape, toiduvärv: beeta-karoteen], vesi, MANDLILAAST, LÕSSIPULBER, martsipan (suhkur, MAAPÄHKEL, glükoosisiirup, LÕSSIPULBER, vesi, piiritus, lõhna- ja maitseaine, stabilisaator: invertaas), roosuhkrumelass, suhkrusiirup, lahustuv kohv. Võib sisaldada vähesel määral GLUTEENI, SOJA, SEESAMISEEMNEID, JA TEISI PÄHKLEID.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
Rasvad
Küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Suhkrud
Valgud
Sool
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
Säilitamistemperatuur
Hiljutised arvustused (0)