Laktoosivaba vegankook tumedast šokolaadist, kaerahelvestest, kuivatatud jõhvikatest ja maapähklitest. Kaunistatud külmkuivatatud vaarikapuru ja maapähklipuruga.
Koostisosad: KAERAHELBED, tume šokolaad (kakaomass, suhkur, emulgaator: letsitiin (päevalille), lõhna- ja maitseaine), kookosrasv, soolane röstitud MAAPÄHKEL, suhkrusiirup (vesi, suhkur), kuivatatud jõhvikad (jõhvikad, suhkur, päevalilleõli), maapähklivõi (röstitud MAAPÄHKEL, suhkur, MAAPÄHKLIÕLI, meresool), vaarikapuru. Võib sisaldada vähesel määral PIIMA, MUNA, SOJA, SEESAMISEEMNEID, MANDLEID JA TEISI PÄHKLEID.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
2165/519
kJ/kcal
Rasvad
30
g
Küllastunud rasvhapped
16.7
g
Süsivesikud
44.6
g
Suhkrud
26.2
g
Valgud
8.4
g
Sool
1
g
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
10
p
Säilitamistemperatuur
+4º ± 2º
C
Hiljutised arvustused (0)