Hapukooretort on hapukoorekreemi ja jõhvikamoosiga kakaobiskviitpõhjal tort.
Koostisosad: HAPUKOOR 34 %, biskviit (MUNAMASS, suhkur, NISUJAHU, NISUTÄRKLIS, vesi, LÕSSIPULBER, kakaopulber, emulgaator: E472a, E475; kergitusaine: E450, E500; toiduvärv: karoteenide segud, riboflaviin), vahukreem (täielikult hüdrogeenitud palmiõli, glükoos, emulgaator: E472b, letsitiin (SOJA); PIIMAVALK, stabilisaator: E465, E466; sool, happesuse regulaator: E331, E339b; lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160a), jõhvikamoos (jõhvikapüree, happesuse regulaator: sidrunhape, pakendaja: pektiinid, säilitusaine: E202), kakaovõi, TÄISPIIMAPULBER, LAKTOOS, kakaomass, KONDENSPIIM, emulgaator: letsitiin (päevalille), niiskusesäilitaja: glütserool, punapeedi kontsentraat, toiduvärv: E162, E172; paakumisvastane aine: E551.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
Rasvad
Küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Suhkrud
Valgud
Sool
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
Säilitamistemperatuur
Hiljutised arvustused (0)